Δε χρειάζεται να πούμε πολλά πολλά, το καρπούζι έχει την τιμητική του τον Αύγουστο. Το ίδιο και το σταφύλι βέβαια που μου αρέσει πιο πολύ αλλά σε επίπεδο ντεκόρ, το καρπούζι κερδίζει λόγω χρώματος.

Έτσι απλά θα σου πω πως πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα μου χρώματα. Το καρπουζί! Ένα χρώμα όχι κόκκινο, ούτε ροζ. Ένα χρώμα τόσο ζωντανό όσο νομίζω κανένα άλλο στον κόσμο των χρωμάτων. Το φρούτο δεν είναι και το καλύτερο μου, αλλά το σχήμα του και το combo που έδωσε η φύση σε αυτό το φρούτο, το λατρεύω. Δεν έχω καταφέρει ποτέ να εξηγήσω γιατί λατρεύω το καρπουζί χρώμα.

Δοθείσης της αφορμής του Αυγούστου θα δούμε λίγο ντεκόρ σε καρπούζι και λίγα προϊόντα να ψωνίσεις, αλλά πάμε πρώτα στο ντεκόρ. Κοίτα σε παρακαλώ την πρώτη φωτογραφία. Κοίτα πόσο όμορφα τα χρώματα του καρπουζιού, το κόκκινο και το πράσινο έχουν πέσει σε αυτό το δωμάτιο. Συνδυάστηκαν με ξύλο στο τραπέζι και άντε πες ένα μπεζ στο τοίχο αν ζεις Ελλάδα και η μεγάλη έκπληξη είναι το μοτίβο αστεράκια καρπουζί στην οροφή! Είπες: ααααα! ή είναι η ιδέα μου;
Σεντόνια Άνεμος με θέμα το καρπούζι.

Κοίτα τώρα και την καρό καρπουζί πολυθρόνα που γεμίζει ευχάριστα ένα χώρο για χουχούλιασμα και το παιχνίδι αναπτύσσεται μεταξύ καρό και ρίγας και φλοράλ, πάντα με βάση αυτό το υπέροχο χρώμα.
Εδώ στην Πηνελόπη βρέθηκαν μπομπονιέρες και μαρτυρικά με θέμα το καρπούζι. Φοβερή ιδέα αν τρέχεις τώρα τις ετοιμασίες. Το καλύτερο βέβαια είναι το καρπούζι με τη φέτα και μια νότα γκουρμεδιάς εδώ στο Epicurius.

Σου άφησα για το τέλος τα σανδάλια μου που έγιναν viral σήμερα, με μια μικρή δόση καρπουζί ρίγα στο λουρί. Τα σανδάλια μου που φτιάχτηκαν μόνο για μένα για να ταιριάζουν με την πετσέτα μου. Εργαστήριο Κόνιαρης Χαράλαμπος, Αγίας Θέκλας 6, Ψυρρή.

Καλές διακοπές everybody!