Αν με ξέρεις καλά πια θα ξέρεις πως αυτός ο τύπος κουζίνας δεν είναι ο τύπος μου. Αν με ξέρεις καλά θα ξέρεις επίσης ότι το μόνο πράγμα που λατρεύω στις αμερικάνικες κουζίνες είναι το λευκό χρώμα -αν είναι λευκό- και τις νησίδες. Εντάξει μου αρέσουν και τζαμιλίκια που μέσα τους έχουν όλα αυτά τα κεραμικά. Αλλά μέχρι εκεί. Ο λόγος της σημερινής κουζίνας είναι η οργάνωση. Θα δεις τι εννοώ. Και σε ρωτάω: θέλεις τόση οργάνωση στην κουζίνα σου; Λατρεύεις τους μηχανισμούς κάθε είδους άσχετα αν σου ανεβάζουν τη τιμή στο διπλάσιο; Κοιτάς με έκσταση το μύλο των κατσαρολικών κάθε φορά που γυρίζει; Τόση οργάνωση είναι για σένα ή πιστεύεις πως είναι περισσότερο φασαρία;
Πρακτικές λύσεις από τη φάση του σχεδιασμού
Αυτή η κουζίνα έχει βρύση για να γεμίζεις νερό την κατσαρόλα ακριβώς πάνω από τις εστίες. (σ.σ. μόνο για φυσικό αέριο παρακαλώ) ώστε να μην κουβαλάς το βάρος από το νεροχύτη. Βέβαια η συσκευή είναι άψογη. Διπλός φούρνος και εστίες.
Ειδική εσοχή – προθήκη για το ρολό του χαρτιού για καθάρισμα.
Ειδικό συρόμενο ξύλο κοπής με ειδικό συρτάρι για κάδο, όπου εκεί οδηγούνται τα απορρίμματα δια μέσου της οπής που έχει διαρρηχθεί. Εεε..πως τα λέω εε;
Φαντάζομαι ακόμα πως αυτή η κουζίνα έχει σίγουρα καλά κρυμμένους μηχανισμούς εντός των ερμάριων. Μύλοι για κατσαρόλες για να γυρνάνε και να σου κάνουνε πασαρέλα, τηλεσκοπικά συρτάρια ώστε όταν τα ανοίγεις να χαζεύεις με τις ώρες το απόλυτο χάος που έχεις δημιουργήσει εκεί μέσα, στριφτά γωνιακά μεταλλικά καλάθια για να παίζεις προσπαθώντας να βρεις το θέμα της επόμενης ανάρτησης(?) και άλλα τέτοια. Αξίζουν τα λεφτά τους (που θα ‘λεγε και το σπιτόσκυλο) όλοι αυτοί οι μηχανισμοί-πατέντες;