Την καλημέρα μου στο φιλοντεκό κοινό με ένα σπιτάκι που πάει τρέλα με το αίσθημα του καλοκαιριού, με μια κατάσταση που μπορείς να την πεις boheme μόνο και μόνο για την άνεση που σου προσφέρει να ζεις. Καλύτερα; Ένα country home διαμέρισμα!
Ξύλινο δάπεδο, ράφι ξύλινο γαλάζιο, καρέκλες με πλάτη χιαστί, κασονάκια, γλαστρούλες, καλάθια, το απόλυτο καλοκαιρινό σπίτι.
Αν πας στην κάμαρη θα δεις πάλι ξύλινο δάπεδο, καρό στρωσίδια, μια παλιά πόρτα στο τοίχο και άλλα πανέμορφα ρουστικ αντικείμενα.
Στο καθιστικό πάλι θα βρεις μια καρό μπερζέρα να κάθεται δίπλα στη σόμπα, κορνιζάκια στο τοίχο, ραφούδια, γκιούργκουλα και τσουγκράνες. To σπίτι αυτό όμως δεν είναι σε θάλασσα, μήτε σε εξοχή. Είναι ένα διαμέρισμα που ντύθηκε country στυλ για να ξεκουράζει τους ιδιοκτήτες του. Το διαμέρισμα αυτό βρέθηκε στο περιοδικό Country Living και πως ήρθε στους ιδιοκτήτες του να το διακοσμήσουν έτσι; Από μια ταινία! Την ταινία Baby Boom με την Diane Keaton πίσω στο 1987.