Design υπό στέγη και δωρεάν εισιτήρια

Το Design εννοείται πως πρέπει να έχει στέγη και μη σου πω την καλύτερη. Για αυτό και αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα Design με κύριο αντικείμενο ενασχόλησης τον βιομηχανικό σχεδιασμό. Στην Ελλάδα του 2013, περιμένουμε ημερίδες που να αφορούν στα ζητήματα αυτά αλλά και Έλληνες επιχειρηματίες που να προσλαμβάνουν σχεδιαστές με στόχο ένα καλύτερο προϊόν, έναν πιο ευχαριστημένο πελάτη, μια συνολική αισθητική ανάταση.

1375323_672562649421770_2141994_n

Και αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών -για αυτό και το σχόλιο περί της καλύτερης στέγης- στις 25 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18:00μ.μ. Όσοι δεν έχετε αποφασίσει ή δε γνωρίζετε την ημερίδα αυτή νομίζω πως είναι καλό να παραστείτε. Οι ομιλητές που θα ασχοληθούν με το θέμα της εξωστρέφειας αυτή τη χρονιά είναι: 

Θάνος Ζακόπουλος της CtrlZak

Γιάννης Μάριος Ψιμαδάς της BIC

Αλέξανδρος Διδασκάλου του DesignLab

Ευάγγελος Βασιλείου

Τις ομιλίες συντονίζει ο Δημήτρης Σκουρογιάννης της ΑΚΤΟ και φυσικά μετά θα ακολουθήσει όπως και πέρυσι, μια συζήτηση για το θέμα. Στη συζήτηση θα κάνει συντονισμό ο Γιάννης Γκίκας που είχε μιλήσει και πέρυσι.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25/10 και ώρα 18:00 (ώρα προσέλευσης) στη μικρή σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών.

Τα εισιτήρια στην προπώλησή τους κοστίζουν €15 ή €10 (μειωμένο). Η τιμή ταμείου (αν υπάρξει διαθεσιμότητα) θα είναι €20. Σημειώστε ότι στην περσινή διοργάνωση τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί μέρες πριν.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια τηλεφωνικά στο 2109523617

Όσοι παραβρεθούν στην ημερίδα θα παραλάβουν ονομαστικό αποδεικτικό παρακολούθησης.

Πληροφορίες για τη μετάβασή σας στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών θα βρείτε εδώ

Χορηγός και ακαδημαϊκός σύμβουλος της ημερίδας είναι το AKTO College

Υποστηρικτής της ημερίδας είναι η πλατφόρμα DESIGNLOBBY.

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close