Κοκκινίζω. Μπράβο για το διάδρομο πήρα. Από μακριά, εξ αποστάσεως που λένε. Από απόσταση. Όση απόσταση μπορούν να έχουν ο blogger και ο αναγνώστης. Αναγνώστης ή για την ακρίβεια, αναγνώστρια, πιστή, φανατίκλα και στο Rdeco και στο Facebook. H Εlli. Είχε παλιά στείλει μια απορία για το διάδρομο της που τελείωνε άχαρα στο βάθος. Της είχα πει τότε, να περάσει σαν χαλί το δάπεδο στο τοίχο και μπροστά του να βάλει ράφια γυψοσανίδας και από κάτω ένα κρεμαστό ντουλάπι με γρίλιες. Τη στιγμή που μιλάμε, ψάχνω ταυτόχρονα να βρω το post εκείνο. Οεο; Που είσαι; Μέχρι να βρεθεί, το λοιπόν, να σας βάλω να διαβάσετε το γράμμα της καλής Rdecofan Εlli, που μου έστειλε just εχθές, μαζί με το δέντρο. Ο διάδρομος όμως, κούκλα έγινε και μπράβο και εκ μέρους μου για την υλοποίηση. Μπράβο στο συνεργάτη μου Αχιλλέα που ακόμα και χωρίς την παρουσία μου, στάθηκε σωστά δίπλα σου, και μπράβο και στη Mayo Interiors Μαρία που είναι και αυτή Rdecofan, για τη συνεργασία. Άξια. Αυτό πάλι, το να συνεργάζεστε όλοι εσείς εκεί έξω, συστημένοι από μένα, χωρίς εμένα, με εξιτάρει και με κάνει να ζηλεύω και λίγο, να σας πω.
A big fat thank you !! (after toixos wc & xmas tree)
Εύα μου καλησπέρα,
Αν και πολύ καθυστερημένα, θα ήθελα πάνω από όλα να μοιραστώ ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σου. Για τον τοίχο έξω από το wc που έγινε τελικά κουκλίστικο αλλά και για όλες τις υπόλοιπες συμβουλές σου που πραγματικά με έσωσαν την τελευταία στιγμή, αλλά πάνω από όλα για όλα αυτά που μας μαθαίνεις μέσα από το redco. Πολλά συγχαρητήρια στο έργο που επιτελείς και ταπεινά apologies για το καθυστερημένο feedback (σε παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν είχα προλάβει να φωτογραφήσω υλικό για να σου στείλω – άσε που βγάζω χάλια φωτογραφίες αλλά τι να λέμε τώρα!!) Σε ευχαριστώ πολύ που μας έμαθες τα mayo – πήρα όλες τις κουρτίνες από εκεί με την βοήθεια της καταπληκτικής Μαρίας, ευχαριστώ επίσης που με σύστησες στον κύριο Αχιλλέα που επιμελήθηκε το ξύλινο επιπλάκι έξω από το wc με πολλή υπομονή ο άνθρωπος (δεδομένου ότι τότε παραμονές του γάμου δεν προλάβαινα κλασικά τίποτα και του ζήτησα να το ετοιμάσει \’\’χτες\’\’ και το έκανε!). Στο ψητό λοιπόν επισυνάπτω τις φωτο after (ε – ε??) και το πρώτο μου δεντράκι στο νέο μας σπίτι.
Εύχομαι σε σένα και σε όλα τα redcofanakia καλές γιορτές!!
Keep inspiring us pls !!
Έλλη
Τώρα βρέθηκε το post. Της είχα κάνει και σκίτσο καλέ…αχ! θυμάμαι…


Περήφανη και κόκκινη, σας αφήνω για σήμερα. Από Δευτέρα, ίσως να μην έχετε νέα μου για λίγες μέρες, αφού το Rdeco, μετά τις τεχνικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, θα πρέπει να υποστεί ένα ρεκτιφιέ. Το δεντράκι από κάτω και βέβαια είναι της Έλλης.
Φιλιά. Πολλά.
























































































