All About Eva

Το Rdeco πρωτοεμφανίστηκε στον Ελληνικό διαδικτυακό χώρο το 2007 -υπό την επωνυμία Rdekko- σε μια εποχή που ακόμα ο κόσμος δεν είχε στραφεί προς τα θεματικά blog ως αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης. Το “Rdeco” είναι ουσιαστικά ένα παιχνίδισμα προφοράς των λέξεων art-deco που σηματοδοτεί μια συγκεκριμένη εποχή  design και διακόσμησης. Το αντικείμενο ενασχόλησης του Rdeco είναι ο σχεδιασμός εσωτερικών χώρων και η διακόσμηση και το design με την ευρύτερη έννοια και επιθυμεί να προσφέρει άποψη από επαγγελματία του είδους, έμπνευση και ενημέρωση μέσω άρθρων και φωτογραφιών. Υποστηρίζει επίσης την ανάδειξη νέων καλλιτεχνών, διακοσμητών και αρχιτεκτόνων. Ενημερώνεται καθημερινά στοχεύοντας στις πραγματικές αναζητήσεις των αναγνωστών παρουσιάζοντας ιδέες και λύσεις για το σπίτι ή το γραφείο, μικρές χειροτεχνίες, “φτιάξτο μόνος σου” προτάσεις, ρεπορτάζ αγοράς για μικρά ή μεγάλα οικιακά είδη και παρουσιάσεις καταστημάτων. 

Το Rdeco λατρεύει να δημοσιεύει φωτογραφίες του σπιτιού σου, γι’ αυτό μη διστάζεις, κάνε το σπίτι σου διάσημο ή ζήτα βοήθεια για ένα σημείο του.  Εκτός αυτού το Rdeco πάντα περιμένει τις απόψεις σου, την κριτική σου, τις απορίες σου και ότι άλλο σου περνάει από το μυαλό. Επίσης αν εσύ έχεις φτιάξει κάτι, πρωτότυπο ή αντιγραφή δεν έχει σημασία, φωτογράφισε το και στείλε το. Να είσαι σίγουρος πως υπάρχουν αναγνώστες που θα σε ευγνωμονούν για πάντα. Το Rdeco είναι εδώ για να μοιράζεται, να εμπνέει αλλά και να εμπνέεται από εσένα.

Από το 2017 το Rdeco συνεχίζει την πορεία του ανανεωμένο με νέες στήλες που αναφέρονται στα Lifestyle και το Food&Drink. Γιατί η ζωή δεν είναι μόνο διακόσμηση.

Το Rdeco blog είναι το μόνο niche blog που εμπιστεύονται για την προβολή τους μέσα από ποικίλες μορφές συνεργασίας και ιδιαίτερα project εταιρείες όπως η Europa, Leroy Merlin, AB Βασιλόπουλος, Colgate-Palmolive, Inart κ.α.

Ως ιστολόγιο αναφέρθηκε αρκετές φορές από μεγάλα blogs του εξωτερικού και περιλαμβάνεται στο blogroll των Casa de Valentinayaghie , de(coeur)acao, made by girldecorology και άλλων. To Rdeco-home και άλλα projects που έχω επιμεληθεί φωτογραφήθηκεαν και δημοσιεύτηκαν σε μεγάλα sites του εξωτερικού αλλά και έντυπα περιοδικά.

Προσωπικές συνεντεύξεις έχουν δεχθεί από το Rdeco επώνυμοι άνθρωποι του κλάδου της αρχιτεκτονικής όπως ο Άγγελος Αγγελόπουλος, Πάνος Πετρίδης, Βαγγέλης Πατεράκης και πολλοί ακόμη στη στήλη Meet In Person.

Επαγγελματικά:

Το όνομα μου είναι Εύα Τοπαλίδου, είμαι Aρχιτέκτων και Πολιτικός Μηχανικός και το Rdeco προέκυψε από την επιθυμία μου να εντρυφήσω στο Interior Design. Το Rdeco Architectural & Interior Design Studio προσφέρει συμβουλές διακόσμησης on demand, ολοκληρωμένη μελέτη εσωτερικής διακόσμησης, αρχιτεκτονική μελέτη καταστημάτων, οικιών, ξενοδοχείων, κτηρίων. Προσφέρει επίσης πλήρη οργάνωση και υλοποίηση του έργου σας με αξιόπιστα συνεργεία. Το σπίτι σου μπορεί να σε γεμίζει ζεστασιά κάθε μέρα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα και ενότητα χώρων, χρωμάτων και επιλεγμένων διακοσμητικών προτάσεων. Για οποιαδήποτε απορία ή ραντεβού στο χώρο σου, επικοινώνησε στο info@evatopalidou.com ή κάνε κλικ στο Eva Topalidou.

Τον Μάρτιο του 2013 ξεκίνησα να αρθρογραφώ στο ένθετο περιοδικό διακόσμησης HOME στην Καθημερινή της Κυριακής.

Οι προτάσεις διακόσμησης που παρέχω δημοσιεύονται συχνά σε περιοδικά διακόσμησης.

Από τον Μάρτιο του 2015 παρουσιάζω τακτικά τη δική μου στήλη διακόσμησης και DIY κατασκευών στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά.

Ιντερνετικά:

Το 2009 συνεργάστηκα ως εβδομαδιαίος συντάκτης με το ηλεκτρονικό μαγκαζίνο ermoumag προσπαθώντας να συνδέσω τη μόδα με τη διακόσμηση, αναδημοσιεύοντας μάλιστα τα άρθρα μου στη στήλη woman/fashion/shopping του γνωστού msn.

Τον Ιούνιο του 2010 εντάχθηκα στην ομάδα συντακτών του περιοδικού Stylista, στη σελίδα Deco. Editorial με θέμα τη διακόσμηση και προσωπικές συνεντεύξεις έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό In Style, Savoirville, VICE. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: 

Ε: info@evatopalidou.com 

T: 210 3244307

social media: twitter / facebook / instagram 

e-magazines: msn / stylista / ermoumag

portfolio: www.evatopalidou.com 

Print Friendly, PDF & Email