Στη σελίδα αυτή θα βρεις άπειρη πληροφορία για τα βασικά ζητήματα της διακόσμησης και των υλικών. Δηλαδή όλα αυτά που ακολουθούν αμέσως μετά τους σοβάδες και θα ήθελες κάποιος να είχε προλάβει να στα πει ή ίσως και να μη στα έλεγε. Γι’ αυτό είναι εδώ, πάντα εύκολα να τα εντοπίσεις και να τα μάθεις.

δάπεδα

Από τα πιο κύρια δομικά στοιχεία ενός σπιτιού. Συνήθως  μετά τους τοίχους καταλαμβάνει τον περισσότερο χώρο. Έχει την απόλυτη δυνατότητα να αναδείξει ή να καταστρέψει το ένα χώρο και δε διορθώνεται εύκολα. Η αποτυχία στην εφαρμογή του μπορεί να σημαίνει συνολική αποτυχία της εμφάνισης του σπιτιού μας. Μπες να διαβάσεις:

δάπεδα

χρώμα

Μάλλον πολλοί διαβάζοντας αυτές τις πρώτες γραμμές θα αναρωτιούνται τελικά πιο χρώμα τους ταιριάζει και γιατί τόσο καιρό δε το έχουν βρει. Το χρώμα δουλεύει μέσα μας και μας φέρνει τη πιο δυνατή ανάμνηση. Για να δημιουργήσουμε μια παλέτα χρωμάτων σε ένα χώρο πρέπει να δοκιμάσουμε πολλά. Μια καλή έμπνευση είναι τα ρούχα που μας αρέσουν να φοράμε. Μπες να διαβάσεις:

χρώμα παντού

ταπετσαρία

H ταπετσαρία είναι ένα παλιό κόλπο που πιάνει πάλι τα τελευταία χρόνια. Βασικά εγώ χαίρομαι πολύ όταν ξαναέρχονται οι παλιές μόδες γιατί αυτό σημαίνει ανανέωση υλικών, μεγαλύτερη παραγωγή και φυσικά ποικιλία επιλογών και γενικότερα άνοιγμα στη διακόσμηση. Κάθε φορά που πηγαίνω σε καταστήματα για ταπετσαρίες βλέπω πια πολύ κόσμο να κοιτάζει αλλά να μη ξέρει πως να διαλέξει τη ταπετσαρία που πρέπει, φυσικά αν δε συνοδεύεται από κάποιον επαγγελματία. Έτσι μετά από πολλή και ώριμη σκέψη –χαρακτηριστικό μου το τελευταίο- αποφάσισα να σου δώσω ένα-δύο οδηγίες προς χρήση σα βγεις στον πηγαιμό για τη ταπετσαρία.

κουζίνα

Μάθε πολλά και ενδιαφέροντα για την κουζίνα. Στυλ, χρώμα, υλικά, επιφάνεια εργασίας αλλά και tips. Οδηγίες και βασικά ζητήματα που θα τα ψάξεις σίγουρα όταν πας να φτιάξεις κουζίνα. Θα σου χρειαστούν όσο και η κουζίνα. Μπες να διαβάσεις.

κουζίνα

παιδικό δωμάτιο

το παιδικό δωμάτιο και όλα τα απαραίτητα βασικά για το παιδί σου. Κανόνες, ιδέες και χάρτης επιλογών. Ζητήματα και τρόποι για να το κάνεις πιο όμορφο, πιο χρηστικό και φυσικά πιο κατάλληλο για την κάθε ηλικία.

Kids room