1 ΣΧΟΛΙΟ
23 Δεκεμβρίου 2016

Τα Χριστούγεννα κρύβουν δώρα από το Rdeco #1

Είναι ελάχιστος ο χρόνος που απομένει πριν τα Χριστούγεννα! Μια αναπνοή είναι.  Ήδη οι τυχεροί που κέρδισαν τα δώρα απο το Rdeco DIY center & το Leroy Merlin τα απολαμβάνουν. Σήμερα όμως είναι μια πιο ειδική μέρα, μια μέρα που χωράει ακόμη κι άλλα δώρα και το Rdeco είναι εδώ για να στα χαρίσει, γιατί ξέρεις καλά πως σε αγαπά! Ειλικρινά, τα τελευταία 9 και κάτι χρόνια. Για την ακρίβεια κλείνει τα 10 του στην 1η Φεβρουαρίου 2017. Για σκέψου! Ποιος να το φανταζόταν! Ειλικρινά ούτε εγώ όταν ξεκίνησα να σου γράφω. 

Όπως και να έχει, τα χρόνια κύλησαν και κυλάνε ακόμη πιο γρήγορα και απαιτητικά αλλά και αναπάντεχα διδακτικά και εποικοδομητικά, δημιουργικά και έτσι νιώθω πως η καλύτερη ευχή για τη χρονιά που έρχεται είναι να είναι τουλάχιστον δημιουργική! Για να δημιουργήσεις όμως θέλεις εργαλεία! Οποιουδήποτε τύπου αναλόγως της δημιουργίας που σου έρχεται πως σου ταιριάζει.

Το #1 δημιουργικό δώρο μου λοιπόν έρχεται από το αγαπημένο Leroy Merlin και είναι φυσικά εργαλεία! Μια όμορφη σειρά εργαλείων που τα διάλεξα ένα-ένα για κάθε νέο και επίδοξο DIYer που νιώθει πως είναι η ώρα να δημιουργήσει! Τα παραπάνω εργαλεία είναι αυτά που θα πρέπει να κάνεις #share και #like στο FB/Rdecoblog στην φωτογραφία με τα εργαλεία για να τα κερδίσεις και είναι αναλυτικά:

Δώρα του Rdeco

1 δραπανοκατσάβιδο με μπαταρία 12V Dexter

1 σέγα

1 πιστόλι θερμοκόλλας σιλικόνης

1 εργαλειοθήκη με 61 ολόκληρα εργαλεία για να μη σου λείψει τίποτα

Αξία δώρων: €155,00

Μείνε εδώ. Ακολουθούν κι άλλα υπέροχα δώρα!

Καλά Χριστούγεννα!

Κατηγορίες: crafts, diy
  • Rdeco shop