Βάλε τάξη. Ιντερνετικώς.

24 Ιουνίου, 2011 by Rdeco


Σήμερα είναι μέρα ενημέρωσης. Θα σας δείξω ένα, άντε το πολύ δύο πραγματάκια για να οργανωθείτε Ιντερνετικώς. Θα μιλήσουμε για το φοβερό Olioboard και το τρομερό Pinterest. Για όσους δεν έχουν τη γνώση ή την υπομονή ή την άνεση να παίζουν και να οργανώνουν τις φωτογραφίες τους και να καταστρώνουν το inspiration board υπάρχει το Pinterest. Εκεί φτιάχνεις πίνακες έμπνευσης που τους ονομάζεις όπως θέλεις και μπορείς να ακολουθείς και τους πίνακες των άλλων. Μπορείτε μάλιστα να ανακοινώσετε εδώ στα σχόλια τους πίνακες σας και να μπω εγώ ή και άλλοι αναγνώστες να συμπληρώσουν φωτό ή απλώς να σχολιάσουν. Εγώ έχω φτιάξει έναν πίνακα με φωτογραφίες για κάθε θέμα. Έχω bedrooms, livings, walls, kitchens, lighting και πάει λέγοντας. Μπορείς να κάνεις repin μια φωτό που σου αρέσει και τη θέλεις και εσύ ή απλώς να κάνεις Like ή να σχολιάσεις κιόλας. Οπότε, πάρε το link, και πήγαινε γράψου να οργανώνεις τις φωτογραφίες σου όπως θέλεις. Έχει ένα κουμπάκι που λέγεται bookmark και με αυτό μπορείς να προσθέτεις από όποιο site θέλεις τη φωτό που σε ενδιαφέρει.

Πάμε τώρα στο Olioboard. Εκεί θα βρεις όμορφα ξεγυρισμένα προϊόντα και θα φτιάξεις ένα κολάζ για ένα δωμάτιο, όπως το θέλεις. Έχει προϊόντα, καταστήματα, τιμές, αγοράζεις και τα προϊόντα αν θέλεις. Πόσο πίσω είμαστε ακόμα στην Ελλαδίτσα. Εκεί όλες οι εταιρείες έχουν τα προϊόντα τους να τα χρησιμοποιείς στο δικό σου κολάζ. Οπότε δες τι έφτιαξα και να πας να φτιάξεις και το δικό σου ή να βρεις ένα άλλο που σου αρέσει. Olioboard.

rdeco_postsign

10 Σχόλια »


voulitsa :

Ακριβώς ό,τι χρειαζόμουν, Εύα!!! Μιλάμε για δεκάδες φωτογραφίες σκόρπιες από εδώ και από κει…
Τι να πω άλλο εκτός από RESPECT!!!!
Έχω πολύ ιντερνετιτική μελέτη, σας αφήνω και πολλά φιλάκια!!!

→ 24 Ιουνίου 2011 στις 08:42

Bar'b :

Ουάου ενθουσιάστηκα!!!!

→ 24 Ιουνίου 2011 στις 09:07

κάλι :

Καλημέρα κορίτσια.
Εύα πολύ ωραίο το άρθρό σου, το «ιντερνετικό νοικοκυριό». Πρέπει να αρχίσω επειγόντως το διάβασμα το σαββατοκύριακο, γιατί μου είναι άγνωστα και μη σου πω ότι θα χρειαστώ και ιδαίτερα ιντερνετικά μαθήματα.
Ευχαριστούμε για ότι μας μαθαίνεις.
Καλή συνέχεια και καλό διάβασμα.

→ 24 Ιουνίου 2011 στις 09:08

Maria :

Είμαι μέλος εδω και αρκετό καιρό στο Pinterest και το χρησιμοποιώ καθημερινά για χώρους, αντικείμενα, συνταγές κλπ. Ειναι απλά ΤΕΛΕΙΟ. Υπάρχει και iphone application για τους gadget-άκηδες.:-)

→ 24 Ιουνίου 2011 στις 10:06

popelix :

Ααααα!!! Είσαι τροφή για το μυαλό μας Εύα ;-) Πάνω που ήθελα να κάνω κάτι αντίστοιχο και δεν έβρισκα κατάλληλη desktop εφαρμογή.

Ευχαριστούμε!

→ 24 Ιουνίου 2011 στις 10:10

Φωτεινή :

τελεια και τα δύο! Αλλά υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω το Pinterest χωρίς να συνδεθεί με το λογαριασμό μου στο facebook?

→ 24 Ιουνίου 2011 στις 13:12

anhel :

Επιτέλους! Τόσο καιρό ψάχνω να βρώ λύση για το χάος των φωτό στον υπολογιστή μου, και να που βρέθηκε!
Ευχαριστούμε Ευάκι!

→ 24 Ιουνίου 2011 στις 16:56

Ελενη :

Αχ Ευακι φωτιες που μας αναψες…Τι φωτο θεικες ειναι αυτες?Και επειδη ειμαι λιγο ασχετη με τα του υπολογιστη,σε ταξη δεν ξερω αν θα καταφερω να βαλω τις φωτο-εμπνευση.Ενα ειναι σιγουρο.Το χαος εχει μεγαλωσει με τοσες ωραιες φωτογραφιες κ μου χεις φτιαξει το κεφι,λεμε.Μακιαααααααααααααααααααααααααααααα
.-= Ελενη´s last blog ..floorplan =-.

→ 25 Ιουνίου 2011 στις 15:50

Rdeco – Αυλή. Πριν και μετά. :

[...] το κορίτσι με τα cents, σκέφτηκε πρώτα, έφτιαξε το inspiration board που της έδειξε το δρόμο. Δε ξεκίνησε άντε πάμε να [...]

→ 27 Ιουνίου 2011 στις 08:11

Rdeco – Φτιάξτο μόνος σου. Ποικιλία. :

[...] διάφορα χειροτεχνήματα. Εγώ ψάχνοντας για διάφορα στο pinterest, βρήκα δύο φελλό-χειροτεχνήματα. Ένα, να φτιάξεις [...]

→ 29 Ιουνίου 2011 στις 08:11

Σχολιάστε αυτό το άρθρο »

Τα ακόλουθα tags επιτρέπονται: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge