εξοχικό στη φύση
23 Ιουλίου, 2010 by Rdeco
Πάλι για ένα σπιτάκι με απίθανο γκαζόν και εξωτερικό χώρο θα σου πω ή μάλλον δε θα σου πω, θα σου δείξω.
Να δες!
Σας αγαπώ και σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο!

23 Ιουλίου, 2010 by Rdeco
Πάλι για ένα σπιτάκι με απίθανο γκαζόν και εξωτερικό χώρο θα σου πω ή μάλλον δε θα σου πω, θα σου δείξω.
Να δες!
Σας αγαπώ και σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο!

3 Σχόλια »
ΜΑ…ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ!!!
→ 23 Ιουλίου 2010 στις 10:12Καλό Σαββατοκύριακο Έυα,εάν γίνεται, σ’ αυτό ακριβώς το σπίτι!
[...] This post was mentioned on Twitter by Project15, eva topalidou. eva topalidou said: Κοίτα τι σου βρήκα! εξοχικό στη φύση με καρεκλάκια, γκαζόν και τα λοιπά http://bit.ly/auIxcf [...]
→ 23 Ιουλίου 2010 στις 14:19ΚΑΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!
ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ FAN ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΟΥΛΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟ ΧΑΛΚΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΙΟΣ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
→ 25 Ιουλίου 2010 στις 18:36ΑΡΙΕΤΑ
@αριετα: σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια. Υποθέτοντας τα αντικείμενα που έχεις στην κατοχή σου θα σου πω ότι ταιριάζουν πολύ με ελεφαντόδοντα τύπου υλικό και ίσως παλιά ξύλινα αντικείμενα. Επίσης κάτω από το μπαούλο θα μπορούσες να στρώσεις ένα ωραίο κιλίμι σε έντονα χρώματα. Μια άλλη λύση είναι να μετατρέψεις τους δίσκους σε συλλογή κρεμώντας και άλλους μαζί, ανεξαρτήτου υλικού, ξύλινους, ασημένιους και τα λοιπά αρκεί να ταιριάζουν με το ύφος.
→ 26 Ιουλίου 2010 στις 07:23